Helle

Egedals slogan lyder “Hverdag og fællesskab i bevægelse”. For mig har det først værdi, når alle borgere er omfattet.

Helle Bovien, 57 år, bor og arbejder som dagplejer i Smørum på 33. år. Åben og engageret lokalt og i kommunen. Tillidsrepræsentant og fagligt aktiv.

Jeg stiller op for Enhedslisten, fordi jeg er sikker på, at vi kan gøre en forskel. Jeg har respekt for andres holdninger og vil indgå positivt i samarbejdet for et bedre Egedal. Der skal arbejdes for reel borgerindflydelse, miljø og bæredygtighed må absolut prioriteres, og jeg vil gøre mit for at få indført kædeansvar, så Egedal Kommune ikke entrerer med virksomheder, som selv eller via underleverandører bryder reglerne.

Økonomisk er jeg overbevist om, at der er sund fornuft i tidlig indsats og gennemtænkte løsninger frem for endeløse nedskæringer, der er dyre i det lange løb. Man når længere med ordentlige vilkår, positive forventninger og tillid, end man gør med stramme normeringer, mistro og besparelser. Det gælder både for borgere og kommunens ansatte.

Jeg synes, at vi i Enhedslisten Egedal har et godt fundament og mange medlemmer, der bidrager positivt, så vi nu vover at sætte skibet i søen og satse på en plads i byrådet. Jeg håber, at jeg kan være med til, at det lykkes.

eMail: [email protected]